Diensten

Vestra Real Estate Group is specialist in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer van een groot eigen patrimonium. Efficiënt vastgoedbeheer en kwalitatieve projectontwikkeling spelen een cruciale rol bij het maximaliseren van de waarde, de winstgevendheid en de levensduur van vastgoed. 


Binnen onze projectontwikkeling houden we de markt continu in het oog om markttrends te detecteren en te analyseren. Voor ieder project analyseren we de vraag en het potentieel en beoordelen we de haalbaarheid. Op die manier kunnen we een maximale waarde creëren door te bouwen, te renoveren of te herbestemmen. Dit alles met de focus op waardevermeerdering.


Binnen het beheer van ons eigen patrimonium zetten we steeds in op de optimalisatie van ons vastgoed, de klantentevredenheid en kostenoptimalisatie.

Verhuur van vastgoed

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit residentieel, kantoor- en KMO vastgoed. Daarnaast beheren we diverse depots en tankstations.

Verkoop van vastgoed

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit residentieel, kantoor-, commercieel en KMO vastgoed.

Residentiële projectontwikkeling

De kracht en ervaring van duurzame projectontwikkeling.

Een veilige weg naar echte waarde.

Niet-residentiële projectontwikkeling

We hechten veel belang aan de organische integratie van een project in zijn omgeving. Op die manier bereiken we een duurzaam resultaat. 

Bodem- en tanksanering

Particuliere en industriële bodemsaneringen en tanksaneringen. Gecertificeerd volgens de VLAREM II-norm.