Niet-residentiële projectontwikkeling

We hechten veel belang aan de organische integratie van een project in zijn omgeving. Op die manier bereiken we een duurzaam resultaat. 

Vestra Real Estate Group realiseerde reeds tal van (semi)industriële projecten. Binnen onze niet-residentiële projectontwikkeling focussen we op projecten gericht op kantoren, productie, distributie, opslag en andere bedrijfs- of industriële doeleinden. Deze ontwikkelingen zijn vaak complexe processen die aanzienlijke middelen en expertise vereisen. Succesvolle ontwikkelingen leveren voordelen op voor een regio. Denk maar aan meer economische activiteit en de creatie van werkgelegenheid. 


Vestra Real Estate Group bezit ook een eigen industriële site van 30hA in Hautrage, op een toplocatie in Wallonïe, die ontsloten is via 3 logistieke assen: het water, het spoor en de weg. Deze site is de perfecte locatie voor bedrijven die willen inzetten op trimodale logistiek. De site PLH (Parc Logistique Hautrage) richt zich op bedrijven die inzetten op de reductie van hun CO2 uitstoot en bedrijven die inzetten op CO2 neutrale activiteiten.

Onze troeven
Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te bekomen, besteden we veel aandacht aan de integratie van een project met zijn omgeving.

Persoonlijke aanpak

Onze klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken ons flexibel en wendbaar. 

Kapitaalkrachtig

We zijn onderdeel van Hasco Invest, een investeringsmaatschappij in diverse sectoren. Dat maakt onseen veilige en kapitaalkrachtige partner.

Onze realisaties
Bekijk realisatie
Bedrijvenpark Laar 26 - 42 moderne KMO-units
Bosstraat - 3560 Lummen

Contacteer ons

Vestra Real Estate Group
Bezoek ons
Kempische Kaai 168 - 3500 Hasselt
BTW-nummer
BE 0748.930.664