Over VREG

Vestra Real Estate Group is specialist in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer van een groot eigen patrimonium. Efficiënt vastgoedbeheer en kwalitatieve projectontwikkeling spelen een cruciale rol bij het maximaliseren van de waarde, de winstgevendheid en de levensduur van vastgoed. 


De groep zet hoofdzakelijk in op projectontwikkeling waarbij gezocht wordt naar unieke locaties die residentiële projecten en KMO-units net dat tikkeltje extra geven.


De verschillende bedrijven van Vestra Real Estate Group staan klaar voor externe klanten, maar leveren ook diensten aan de overige bedrijven binnen Hasco Invest, de holding waarvan zij deel uitmaakt. Deze activiteiten gaan van facility management (schilder- en kluswerken, groenonderhoud, etc.) tot het opvolgen van vergunningen en keuringen. Hetzelfde geldt voor vastgoedverhuur.


Onze bedrijven

Sun Calor NV

Specialist in bodem- en tanksaneringen


Onze dochteronderneming Sun Calor is gespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering. Zij voeren werken uit over heel Vlaanderen voor zowel particulieren, bedrijven als overheid. Sun Calor heeft een jarenlange ervaring op het gebied van saneringstechnieken, is gecertificeerd volgens de VLAREM II-norm en staat garant voor een vakkundige en efficiënte uitvoering.

Vestra NV

Projectontwikkelaar voor residentiële en industriële bouwprojecten


Onze onderneming Vestra is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling binnen de groep. Met onze residentiële projectontwikkeling streven wij steeds naar de creatie van maximale waarde. Hoe we die ambitie waarmaken? Met een geslaagde combinatie van sterke architecten, buitengewone projectlocaties en een échte persoonlijke aanpak. Projectontwikkeling is dan ook veel meer dan bouwen. Het is de kruisbestuiving tussen ons ervaren team en de specifieke woon- en bouwwensen binnen ieder project.

Binnen onze niet-residentiële projectontwikkeling focussen we op projecten gericht op kantoren, productie, distributie, opslag en andere bedrijfs- of industriële doeleinden.  

Smartspace

Bedrijvencentrum Smartspace


Ons bedrijvencentrum Smartspace aan de Grote Ring in Hasselt biedt ondernemingen flexibele werkplekken aan. Huurders kunnen hier kiezen uit diverse formules waaronder een eigen kantoor of een postadres. Daarnaast is Smartspace toegankelijk voor iedereen die nood heeft aan vergaderruimtes. De ideale ligging in Hasselt maakt van Smartspace een échte hub voor succesvol zakendoen.

PLH

Economische site voor duurzame ontwikkelingen gericht op CO2 reductie


PLH (Parc Logistique Hautrage) is een industriële, trimodale site in Saint-Ghislain die inzet op de ontwikkeling van CO2-neutrale industrie. De site is 30 hectare groot en is ideaal gelegen met drie logistieke routes: het water, het spoorwegnet en de wegen die een snelle toegang geven naar Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Wie zijn we?

Vestra Real Estate Group is specialist in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer van een groot eigen patrimonium. Efficiënt vastgoedbeheer en kwalitatieve projectontwikkeling spelen een cruciale rol bij het maximaliseren van de waarde, de winstgevendheid en de levensduur van vastgoed. 


Binnen onze projectontwikkeling houden we de markt continu in het oog om markttrends te detecteren en te analyseren. Voor ieder project analyseren we de vraag en het potentieel en beoordelen we de haalbaarheid. Op die manier kunnen we een maximale waarde creëren door te bouwen, te renoveren of te herbestemmen. Dit alles met de focus op waardevermeerdering.


Binnen het beheer van ons eigen patrimonium zetten we steeds in op de optimalisatie van ons vastgoed, de klantentevredenheid en kostenoptimalisatie.

Team

Het succes van Vestra Real Estate Group wordt gedreven door de samenwerking van onze getalenteerde medewerkers. Samen steven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen.


Ons team bestaat uit diverse professionals met verschillende achtergronden, die elk unieke vaardigheden en perspectieven inbrengen. Van bekwame project managers, punctuele boekhouders tot creatieve marketeers. We hebben een uitgebreide mix van expertise die ons in staat stelt om uitstekende diensten en oplossingen te bieden aan onze klanten.


Samenwerking is de hoeksteen van ons succes. Wij geloven dat we opmerkelijke resultaten kunnen behalen door onze kennis te bundelen en actief samen te werken.