Specialist in vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling

OVER VREG

Duurzame projecten dankzij intensieve samenwerkingen

Vestra Real Estate Group is specialist in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer van een groot eigen patrimonium. De groep zet hoofdzakelijk in op projectontwikkeling waarbij gezocht wordt naar unieke locaties die residentiële projecten en KMO-units net dat tikkeltje extra geven.

BODEMSANERING & TANKSANERING

Particuliere en industriële bodemsaneringen en tanksaneringen.

Onze dochteronderneming Sun Calor is gespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering. Zij voeren werken uit over heel Vlaanderen voor zowel particulieren, bedrijven als overheid. Sun Calor heeft een jarenlange ervaring op het gebied van saneringstechnieken, is gecertificeerd volgens de VLAREM II-norm en staat garant voor een vakkundige en efficiënte uitvoering.

Vastgoedbeheer

VERHUUR & VERKOOP VAN VASTGOED

Vestra Real Estate Group heeft een divers aanbod aan vastgoed in portefeuille dat te huur wordt aangeboden op de particuliere markt en voor bedrijven en ondernemingen. Momenteel beheren we meer dan 60 panden verspreid over heel het land. Onze vastgoedportefeuille bestaat uit residentieel en niet-residentieel vastgoed. Vestra Real Estate Group maakt deel uit van de holding Hasco Invest, een onafhankelijke, familiale holding die de afgelopen 50 jaar een portefeuille uitbouwde in vijf investeringsdomeinen.

VERHUUR VAN KANTOORRUIMTES

Ons bedrijvencentrum op de Grote Ring rond Hasselt is de ideale uitvalsbasis voor eenmanszaken en kmo's in tal van sectoren. 


Bij Smartspace kan men zelf kiezen uit diverse formules. Wat je nood ook is, Smartspace voorziet de ideale ruimte en professionele ondersteuning in een inspirerende werkomgeving.

Industriële en niet-residentiële projectontwikkeling

Vestra ontwikkelt naast residentiële woonprojecten ook niet-residentiële projecten. Dit kunnen commerciële en industriële gebouwen zijn. Het belang van dergelijke projecten is groot. Deze projecten dragen immers bij tot de economische groei (van een regio) en bevorderen de verdere ontwikkeling van de gemeenschap.

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te bekomen, besteden we veel aandacht aan de integratie van een project met zijn omgeving.

Persoonlijke aanpak

Onze klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken ons flexibel en wendbaar. 

Kapitaalkrachtig

We zijn onderdeel van Hasco Invest, een investeringsmaatschappij in diverse sectoren. Dat maakt onseen veilige en kapitaalkrachtige partner.

RESIDENTIËLE PROJECTONTWIKKELING

De kracht en ervaring van
duurzame projectontwikkeling.

De residentiële projectontwikkeling wordt uitgevoerd door dochteronderneming Vestra. Vestra heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt en is onderdeel van de groep Hasco Invest. Een investeringsmaatschappij die actief is in diverse sectoren. Vestra is dus niet alleen een slimme, maar ook een veilige en kapitaalkrachtige partner. Vestra ontwikkelt exclusieve woonprojecten over heel het land.

Recent gerealiseerde projecten
NIEUWS

Wij vertellen graag wat er nieuw is bij Vestra Real Estate Group