Te huur
€ 6.250 /maand

Bedrijfsvastgoed: magazijn in Lummen


Ontdek dé ideale opslagruimte in Lummen


Op zoek naar een ruim magazijn dat strategisch gelegen is aan het klaverblad in Lummen? Zoek niet verder! Deze opslagruimte van in totaal 1134 m2 is perfect gepositioneerd, op slechts een steenworp afstand van de op- en afritten van zowel de E314 als de E313, waardoor het een gemakkelijke toegang biedt tot belangrijke transportroutes.


Het magazijn beschikt over twee ruime sectionaalpoorten (4m x 4,20m) en een vrije hoogte van 7 meter, waardoor het ideaal is voor diverse opslagbehoeften. Of het nu gaat om pallets, apparatuur of andere goederen, hier vindt u de ruimte die u nodig heeft.


Dit magazijn is per direct beschikbaar, waardoor u snel kunt profiteren van de voordelen van deze centrale topligging. Let op: de magazijnrekken zijn niet inbegrepen.


De taksen, onroerende voorheffing, brandverzekering en de kosten voor deelname aan het parkmanagement zijn ten laste van de huurder.


Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan deze fantastische locatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte opslagruimte voor uw behoeften.

Contacteer ons

Bekijk ander vastgoed

Sluiten
Contacteer ons over Bedrijfsvastgoed: magazijn in Lummen